Συχνές Ερωτήσεις

Η επιλογή  μίας δικηγορικής εταιρείας για να σας εκπροσωπήσει και να της εμπιστευθείτε την υπόθεσή αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση. Η κατάλληλη δικηγορική εταιρεία για την εκπροσώπηση σας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η δικηγορική εταιρεία «Πετρούσκας – Κάππου και Συνεργάτες» είναι μία εταιρεία με έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους οι οποίοι είναι σε θέση να αφιερώσουν πόρους και χρόνο για να διαχειριστούν την περίπτωσή σας λαμβάνοντας υπόψη και αναλύοντας όλα τα δεδομένα για να προτείνουν τις βέλτιστες λύσεις.

Εμείς αντιμετωπίζουμε αξιώσεις σε όλα τα επίπεδα των διαφόρων. Οι τομείς δραστηριότητάς μας αφορούν ειδικότερα το Ποινικό και Εταιρικό δίκαιο, το Εμπράγματο και καθώς και το Οικογενειακό δίκαιο.   Επίσης, ασχολούμαστε εντατικά με εμπορικές διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα (προδιαπραγματευτικό, διαπραγματευτικό καθώς και σύνταξη σχεδίων συμφωνητικών) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εταιρία μας θα καθορίσει ποιος δικηγόρος μπορεί να σας εκπροσωπήσει καλύτερα, ανάλογα με την φύση της υπόθεσης σας.

Ο Δημήτριος Πετρούσκας ήδη από το έτος 2006 και η Αικατερίνη Κάππου από το έτος 2009 ένωσαν τις δυνάμεις τους στα δικηγορικά τους γραφεία. Έτσι, κατέληξαν το 2015 στην ίδρυση της εταιρίας και έκτοτε παρέχουν αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Φροντίζουμε πάντοτε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη επαγγελματική προσοχή, επικεντρώνοντας στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεων με σωστό σχεδιασμό και ταχύτητα. Στόχος μας είναι να έχουμε ευτυχισμένους πελάτες. «The best customer is the happy customer».

 

Καλέστε μας στα τηλέφωνα: +0030 22730 22951 και στο +0030 22730 81951, fax: 22730 22941 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pk-cplegal.com

Αφήστε τα στοιχεία σας στη γραμματεία  και θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση. Εντός 24ώρου θα επικοινωνήσει μαζί σας  ένα από τα επιστημονικά στελέχη της εταιρείας μας με σκοπό τον προγραμματισμό μίας συνάντησης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε μία βολική ώρα κι ημέρα για εσάς, με έναν από τους δικηγόρους της εταιρείας μας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δικηγόρος θα λάβει ενημέρωση και θα καταρτιστεί πλήρως σχετικά με την υπόθεσή σας. Θα λάβει χώρα μια αναλυτική προσέγγιση,  ώστε να προγραμματιστεί ο στρατηγικός σχεδιασμός για την επιτυχή διαχείριση της υπόθεσής σας.

Η καθιέρωσή μας στο χώρο του δικαίου είναι αποτέλεσμα συνεχόμενης εξειδίκευσης κι εμπειρίας των δικηγόρων που στελεχώνουν την επιχείρησή μας. Η αυξανόμενη προτίμηση των πελατών μας οφείλεται στην ικανότητά μας να υποστηρίξουμε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις.

Με τη συνέπεια μας και τον επαγγελματισμό μας εμπνέουμε την εμπιστοσύνη σας,για την εδραίωση μίας καρποφόρας συνεργασίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μας εκφράσετε οποιαδήποτε απορία. Στόχος μας είναι να θεμελιώσουμε μία υγιή σχέση με τους πελάτες μας, που θα  βασίζεται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη. Η  συνεργασία σας στην παροχή πληροφοριών είναι πολύτιμη. Είμαστε εδώ για να μας υποβάλετε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε ή να μας εκφράσετε οποιαδήποτε ανησυχία σας. Θέλουμε να είστε ειλικρινείς με εμάς ώστε εμείς να μπορέσουμε καλύτερα να σας προετοιμάσουμε για κάθε πιθανή περίπτωση.

Η ροή και ο τρόπος ενημέρωσης προσαρμόζεται  στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη μας. Ενημερώνεστε άμεσα για κάθε σημαντική εξέλιξη της υπόθεσής σας, ακόμα και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μέριμνά μας είναι να επιτύχουμε την αποδοτικότερη λύση, προσαρμοσμένη στην υπόθεσή σας, αλλά και την επωφελέστερη οικονομικά για εσάς. Φροντίζουμε πάντοτε για την εκπροσώπησή σας την ημέρα του δικαστηρίου κι αποφασίζουμε από κοινού σχετικά με τη σκοπιμότητα της δικής σας παρουσίας. Έτσι, για την παρουσία σας λαμβάνουμε  υπόψη ένα σύνολο παραγόντων. Παράδειγμα αποτελούν το κόστος των μεταφορικών εξόδων, το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων και η αναγκαιότητα της φυσικής σας παρουσίας.Στην περίπτωση της αυτοπρόσωπης κατάθεσής σας στο δικαστήριο, οι έμπειροι δικηγόροι μας θα σας προετοιμάσουν κατάλληλα. Η προετοιμασία συνίσταται στην παροχή συμβουλών  ώστε να η κατάθεσή σας να αποτελέσει προωθητικό παράγοντα στην εξέλιξη της υπόθεσής σας.

 

Θα χρειαστεί να ενημερώσετε το επιστημονικό προσωπικό μας αλλά και να παραδώσετε τα σχετικά έγγραφα που απαρτίζουν την υπόθεσή σας.  Αυτό συμβαίνει, ώστε να δημιουργήσουμε έναν πλήρη φάκελο και να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του νομικού ζητήματος. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έγγραφα και τις πληροφορίες της υπόθεσης σας.

Καλέστε μας στο +0030 22730 22951 ή στο +0030 22730 81951 ή στείλτε μας e-mail στο info@pk-cplegal.com για να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας.